Eco Slim Отзиви, Цена

, , Leave a comment

Eco Slim Отзиви, Цена
5 (100%) 1 vote

Какво представлява Eco Slim?

Eco Slim е хранителна добавка в течна форма, която действа ефективно като разгражда натрупаните мазнини в тялото. Тази здравословна хранителна добавка спомага за подобряване на състоянието на фигурата и тялото, като изгаря излишните калории и нежелани мазнини. За разлика от други продукти на пазара, тази добавка е идеален продукт за отслабване. Бъдете сигурни, че дори когато графикът за тренировки или диета пропадат, тази добавка ще успее да Ви спаси, защото нейните мощни съставки спомагат за свалянето на килограми по ефективен и ефикасен начин.

Как действа EcoSlim?

Eco Slim е доказано ефективна и безопасна за използване хранителна добавка заради успешната комбинация от естествени съставки. Тя съдържа витамин В, който има директен положителен ефект върху метаболизма, предизвиквайки по-бързо разграждане на мазнините. Има и витамин В8, който спомага са намаляване на холестерола, преразпределяне на кожната мастна тъкан и предпазване от развитието на тромбоза, атеросклероза и затлъстяване. Освен това, витамин В има положителен и възстановителен ефект върху общото здраве. Тази добавка съдържа и нутриенти като кофеин, таурин, екстракт от гуарана и други вещества, които премахват от 3 до 5 кг всяка седмица и максимум 10 до 12 кг на месец.

Също така, за разлика от други продукти на пазара, тази хранителна добавка е една от най-безопасните алтернативи за сваляне на килограми, тъй като съдържа само естествени съставки. Няма добавки, нискокачествени вещества, химикали, филъри, както и синтетични съставки, които могат да намалят качеството или да навредят на здравето. Трябва да помислите дали да вземете една бутилка от тази добавка още днес и да се насладите на отлични резултати в рамките на кратък период от време след започване на приема.

Съставки на Eco Slim

Да започнем с това, че тази хранителна добавка е съставена от много висококачествени и ефективни естествени вещества, които поддържат в оптимално състояние теглото и визията на тялото. Тези съставки са стимуланти, т.е. те подсилват нервната система на тялото, както и забързват метаболизма, но се препоръчва да не се приема заедно с други стимуланти.

Съставките включват:

– Мехурчесто водорасло, представляващо морски зеленчук, добре познат с това, че е богат източник на калий, желязо, магнезий, йод и калций. Това водорасло е една от съставките на Eco Slim, помогаща за по-добро интестинално функциониране и храносмилане.

– Екстракт от гуарана, притежаващ естествено кофеиново съдържание, спомагащ за подсилване на метаболизма и повишаване на енергията. Има тонизиращи свойства, като това допринася за подобряване на храносмилането.

– Лют червен пипер, който е известен с това, че спомага при храносмилане и подсилване на метаболизма. Повишава и телесната температура, предизвиквайки горене на калории.

– Еньовче, което спомага за изчистване на токсините от тялото, като едновременно с това поддържа нормални нива на вода в организма.

– Глухарче, което спомага за поддържане на функциите на черния дроб, като допринася и за сваляне на килограми.

– Джинджифил, който притежава антиоксидантни свойства, познати с това, че успокояват стомаха, допринасяйки за ефективно храносмилане.

– Гарциния Камбоджа, която спомага за потискане на апетита, както и ограничаване на съхранението на мазнини.

– Кантарион, който пречиства кръвта от токсини.

– Куркума, която е известна с това, че поддържа здравословното състояние на надбъбречните жлези.

– Витамин В12, или кобаламин, спомагащ за абсорбиране на нутриенти.

– Витамин В6, който регулира метаболизма, подсилва растежа на косата, кожата и ноктите.

– Витамин В2, или рибофлавин, използващ се за нормализиране на хормоналния баланс в тялото.

– Витамин В8, или инозитол, познат с това, че намалява холестерола, както и регулира работата на храносмилателната система.

EcoSlim: Инструкции за употреба

Има много здравословни причини за използване на тази хранителна добавка в ежедневния живот, а една от най-важните е това, че тя се препоръчва от специалисти. Тази добавка действа като се поема по три пъти на ден – разтваря се във вода и се приема по време на или след хранене. Ще забележите значително подобрение в теглото само след няколко приема. Когато добавката се приема редовно, коремът става по-плосък и тялото подобрява състоянието си, абсорбирайки повече минерали и нутриенти, които са полезни за поддържане на теглото и здравето в дългосрочен план. Тази хранителна добавка действа много бързо – ще видите промени в рамките на няколко седмици. Тя ще Ви помогне да свалите 4 кг за една седмица и 12 кг за един месец.

Тази хранителна добавка не се препоръчва за хора, които страдат от проблеми със съня, хипертония, неспокойствие, глаукома, ангина пекторис и атеросклероза, кърмещи или бременни жени, както и деца под 18 години.

От къде да си купите Eco Slim в България

Хората, които живеят в България и искат да отслабнат, могат да купят тази хранителна добавка директно от производителя, защото това е единственият сигурен начин да получите гаранция, купувайки продукта. Може да го поръчате и от защитения официален уебсайт на Eco Slim.

Цена на EcoSlim

Една бутилка от тази хранителна добавка струва 80 лева, което е достъпна и справедлива цена за хранителна добавка, като се има предвид как действа.

Отзиви за Eco Slim

Анна-Мария

Опитах всички диети в книгата, но винаги когато свалях килограми, след това се връщах обратно в същото положение. Но момента, в който опитах капките, те ми помогнаха да започна да поддържам теглото си – от тогава разбрах, че не е нужно да гладувам, за да съм в добра форма. Тази добавка направи огромни промени. И всеки път, когато се качвах върху кантара, се усмихвах. Свалих 3 кг през първта седмица и още 10 кг за по-малко от месец, което ме кара да се чувствам и изглеждам толкова добре.

Антония Дъгова

Ако трябва да бъда честна, нужно е да опитате тази хранителна добавка. Трудно е да видите резултат от програма за отслабване в рамките на няколко дни, но аз бях изумена от това как тази добавка проработи. Свалих 10 кг за около месец. Това е невероятен продукт. Сега живея прекрасен живот, без стрес. Килограмите ги няма, мога да тичам комфортно, без да се задъхвам – всичко това дължа на тази хранителна добавка.


 

Leave a Reply